Om jobbet

I Vestsjællands Brandvæsen søger vi en indsatsleder på deltid i Holbæk Kommune, hvor stillingen er til besættelse fra 1. januar 2022.

Som indsatsleder kommer du til at indgå i indsatsledervagten hver 3. uge, og du får reference til områdeleder for operativ afdeling, Jan Malev. Du kommer til at arbejde i en gruppe med flere indsatsledere i de tre områder, som er Kalundborg Kommune, Odsherred Kommune og Holbæk Kommune.

Vi er et borgernært beredskab, hvor det forebyggende arbejde og den beredskabsmæssige indsats skaber størst mulig tryghed og sikkerhed for borgere, virksomheder og kommuner i lokalområderne. Derfor er det vigtigt, at vi er synlige for vores borgere og træder til, når det gælder, da vores borgere er afhængige af vores ydelser. Du skal være indstillet på, at vi samarbejder på tværs og løfter i flok i Vestsjællands Brandvæsen.

Det er en fordel, hvis du har gennemgået, bestået og vedligeholdt Beredskabsstyrelsens Indsatslederuddannelse, men der vil også være mulighed for at få uddannelsen i Vestsjællands Brandvæsen.

Din profil

Vi søger en person, som kan nikke genkendende til følgende:

  • Er empatisk og ordentlig i omgangen med andre mennesker.
  • Er konstruktiv og ærlig i dialogen.
  • Vægter gensidig fortrolighed særdeles højt – og efterlever selv dette.
  • Besidder et godt humør, bidrager til den gode stemning og et godt arbejdsmiljø.
  • Er tillidsskabende i samarbejdet med medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere.
  • Du er analytisk, og du besidder gode kommunikative evner såvel skriftligt som mundtligt.
  • Evner og har erfaring med at omsætte din teoretiske viden på det indsatstaktiske område.
Derfor skal du vælge os

Vestsjællands Brandvæsenets direktion er Beredskabskommissionen, der er sammensat af borgmestre, borgervalgte samt medarbejderrepræsentanter. Nuværende formand for beredskabskommissionen er Christina Krzyrosiak Hansen, der er borgmester i Holbæk Kommune.

Vestsjællands Brandvæsen består af både fastansatte medarbejdere, deltidsansatte medarbejdere og frivillige.

Vestsjællands Brandvæsen har omstruktureret sig og været igennem en reorganisering med fokus på at være et synligt borgernært beredskab, hvor det forebyggende arbejde og den beredskabsmæssige indsats skaber størst mulig tryghed og sikkerhed for borgere, virksomheder og kommuner i lokalområderne. Vestsjællands Brandvæsens ledelses- og medarbejdergrundlag danner rammen og en fælles forståelse for, hvordan vi leder vores medarbejdere og frivillige i organisationen.

Hovedkontoret ligger i Kalundborg.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår jf. gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Skulle du have spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte områdeleder for operativ afdeling Jan Malev på telefonnummer: 21 70 40 10 eller jama@vsbv.dk.

Generelle oplysninger om Vestsjællands Brandvæsen kan findes på www.vsbv.dk.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 31. oktober 2021.
Samtaler forventes afholdt i uge 44.
Stillingen ønskes tiltrådt 1. januar 2022 eller efter nærmere aftale.

Om os

Vestsjællands Brandvæsen ønsker en mangfoldig sammensætning af medarbejdere og opfordrer derfor alle uanset køn og etnisk baggrund til at søge. Det bemærkes, at Vestsjællands Brandvæsen kræver straffeattest/børneattest.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Søg stillingen